Sireeni

Lounea Oivan tukeman sireenin toimittaja on Aeon Labs. 105 dB:n akkuvarmennettu sireeni toimii myös z-wave-verkon toistimena, laajentaen verkon kaikkiin laitteisiin, myös ovien lukkoihin.

Käyttöönotto
Sireenin asennus tehdään valitsemalla Lounea Älykoti -sovelluksen valikosta Laitteet, napsauttamalla  Asenna uusi… ja valitsemalla Sireeni.

Laitteen poistaminen
Kun laite on asennettu, se voidaan poistaa valitsemalla oikea sireeni Laitteet-kohdan luettelosta, valitsemalla Poista ja noudattamalla ohjeita.

Laitteen resetointi
Jos laite ei vastaa tai Lounea Oiva -pääte ei enää ole saatavilla, laitteen tehdasasetukset voidaan palauttaa seuraavalla tavalla:

1. Pidä painiketta pohjassa 20 sekunnin ajan
  2. Laite vahvistaa tehdasasetusten palautuksen antamalla sireenillä kolmen sekunnin pituisen äänimerkin

Laitteen tekniset tiedot

Radioprotokolla: Z-Wave Plus
Akku: 430mAh
Laitteen tyyppi: Binäärikytkin
Käyttöjännite: 230V AC ± 10%, 50Hz
Virrankulutus hälyttäessä: 1,7W
Virrankulutus hälyttäessä: 0,7W
Käyttölämpötila: 0°C ~ 40°C
IP luokitus: IP20
Väri: Valkoinen