WDE002901

Valkoinen 1-osainen, paristokäyttöinen radiotaajuuslähetin kahdella kanavalla ohjaamaan Connect langaton -järjestelmän vastaanottimia. Yksiosaisessa radiopainikkeessa on kaksi painiketta. Painikkeella voi olla useita toimintoja sen mukaan, mitä laitteita radiojärjestelmään on liitetty. Langaton lähetin voidaan asentaa mille tahansa tasaiselle pinnalle joko ruuveilla tai 2-puolisella teipillä (c/c 60 mm kojerasiaa ei tarvita). Paristo sisältyy toimitukseen.

Tekniset tiedot:

• Tuotemerkki: Schneider Electric
  • Tuotesarja: Schneider Electric Exxact
  • Tuotenumero: S-2622271
  • Korkeus: 80.0 mm
  • Leveys: 80.0 mm
  • Kotelointiluokka IP: 20
  • Väri: Valkoinen
  • Valmistajan tuotenumero: WDE002901
  • Tekninen nimi: CONNECT P 1 R USE IP20 UK
  • Malli: System M
  • Tyyppi: Lähetin RF painike
  • Väylätyyppi: Langaton Z-Wave
  • Radiotaajuus: 868 MHz
  • Integroitu väyläliitäntäyksikkö
  • Asennus: Uppoasennus
  • Vipujen määrä: 1
  • Kanavien määrä: 2, siirtoliikenne vahvistus/ohjelmointi
  • Käyttöikä: n. 10 vuotta uudella litiumnappiparistolla (tyyppi: CR 2450 N)
  • Materiaali: Muovi

Toimintaetäisyys:

• 100 m ulkokäyttö
  • 30 m sisäkäyttö
Tuote on yhteensopiva Exxact-tuotesarjan kanssa.

Laitevalmistajan sivut