Savuvaroitin

Fibaron palovaroitin on pieni ja tyylikäs laite. Se on optinen, standardin EN 14604: 2005 mukainen savuilmaisin.

Käyttöönotto
Palovaroittimen asennus tehdään valitsemalla Lounea Älykoti -sovelluksen valikosta Laitteet, napsauttamalla Asenna uusi… ja valitsemalla Palovaroitin.

Laitteen poistaminen
Kun laite on asennettu, se voidaan poistaa valitsemalla oikea palovaroitin Laitteet-kohdan luettelosta, valitsemalla Poista ja noudattamalla ohjeita.

Laitteen resetointi
Jos laite ei vastaa tai Lounea Oiva -pääte ei enää ole saatavilla, laitteen tehdasasetukset voidaan palauttaa seuraavalla tavalla:

1. Pidä painiketta pohjassa (15–20 sekunnin ajan)
  2. Valo alkaa vaihtaa väriä. Vapauta painike, kun valo muuttuu keltaiseksi
  3. Hyväksy tehdasasetusten palautus painamalla painiketta kerran nopeasti
  4. Muutaman sekunnin kuluttua laite vahvistaa tehdasasetusten palautuksen vilkuttamalla punaista valoa

Laitteen tekniset tiedot

Virtalähde: CR123A paristo, 3.0V DC
Käyttölämpötila: 0°C - 55°C
Käyttöilmankosteus: 0% - 93%
Lämpötilan mittausväli (ei käytössä): -20°C - 100°C
Lämpötilan mittaustarkkuus: 0.5°C (0-55°C mittausvälillä)
Noudattaa EU direktiivejä: EN 14604:2005
RED 2014/53/EU
RoHS 2011/65/EU
Radio: Z-Wave
Radiotaajuus: 868.4 or 869.8 MHz EU;
908.4 or 916 MHz US;
921.4 or 919.8 MHz ANZ;
869 MHz RU;
Kantama: jopa 50m vapaassa ulkotilassa
jopa 30m sisätiloissa
(maasto ja rakenteet vaikuttavat kantamaan)
Mitat (halkaisija x korkeus): 65 x 28 mm