NA502S

Oiva Älykotipääte NA502S mahdollistaa turvallisen ja älykkään kodinturvan, lämmityksen, valaistuksen ja laitteiden hallinnan. Se takaa pääsyn kaikkiin tuettuihin ominaisuuksiin, mitä palvelu mahdollistaa.

Päätelaite tukee valikoituja laitteita, jotka käyttävät Z-Wave, WiFi ja ZigBee protokollia. Myös BLE valmius on olemassa.

Laitteessa on sisäänrakennettu mini SIM kortin paikka, jonka ansiosta laitetta voidaan käyttää 3G verkossa (käytön rajoituksia saattaa esiintyä riippuen SIM-kortin liittymätyypistä)

Päätelaitteessa on myös 2500mAh akku, jonka ansiosta laite toimii jopa 4 tuntia sähkökatkoksen sattuessa.

Päätelaitteen merkkivalot

Päätelaitteen päältä löytyvät merkkivalot palavat vihreänä, kun laite toimii ja on yhteydessä pilvipalveluun. Valot eivät vilku tai pala muilla väreillä. Laitteen käynnistyessä valot syttyvät seuraavassa järjestyksessä:

1. Power
  2. (3G yhteys, mikäli Ethernet kaapelia ei ole kytketty)
  3. Internet
  4. Z-Wave
  5. Cloud service

Päätelaitteen päällä on kaiutinpainkie, mikä ei ole toistaiseksi käytössä.

Etuosan painikkeet

Laitteen etuosassa on kaksi painiketta "Select" ja "Sync", sekä mikrofoni jotka eivät ole käytössä. Reset painiketta ei tule käyttää ilman Lounean Teknisen tuen erillistä ohjeistusta.

Laitteen liitännät

Päätelaitteen takapuolella sijaitsee virta-, RJ-45 ethernet (10/100/1000Mbps) ja USB (ei käytössä) liitännät. Laite on kytkettävä reitittimeen ethernet kaapelilla. ellei matkapuhelinverkko ole käytössä.

Päätelaitteen sisäinen kotelo

Akku, SIM-korttipaikka ja On/Off kytkin löytyvät laitteen pohjasta avattavan luukun alta. Luukun avaamiseksi sinun tulee avata kaksi tähtipäistä ruuvia. Luukun alta löytyy myös peukalointikytkin, mikä on toistaiseksi pois käytöstä. Jos akku on ladattu, On/Off kytkintä tarvitaan laitteen manuaaliseen uudelleenkäynnistämiseen.

Akku on vaihdettavissa käyttäjän toimesta, mutta kyseessä on erikoisakku, mikä pitää tilata valmistajalta.

SIM kortin asentamiseksi, seuraa seuraavia vaiheita:

Päätelaitteen WiFi toiminto

NA502S Älykotipääte voi toimia myös WiFi reitittimenä 802.11b/g/n ja 802.11a/n/ac 2.4GHz/5GHz taajuuksilla. Langattomassa verkossa käytetään WPA2 salausta. Voit aktivoida WiFin käyttöön Oiva Älykoti puhelinsovelluksesta Asetukset WiFi. Toimintoa voidaan käyttää oli Älykotipääte kytketty Ethernet kaapelilla tai 3G yhteydellä Internettiin. (3G yhtedellä käytössä voi olla rajoituksia, riippuen liittymätyypistäsi).

WiFi:n päällekytkentä aktivoi sekä 2,4GHz, että 5GHz:n radiot ja yhden verkon samalla SSID:llä ja salasanalla. Käyttäjä ei voi vaikuttaa verkon nimeen tai salasanaan.

Turvallisuus ja yhteys

Kaikki palveluun liittyvä dataliikenne (myös videot) Älykotipäätteestä pilvipalveluun tapahtuu suojatun VPN yhteyden välityksellä.

Laitteen uudelleen käynnistys

Jos tarpeellista, päätelaitteen voi käynnistää uudelleen kytkemällä virtajohdon irti, irroittamalla takakannen kuten kuvattu aiemmin ja kääntämällä On/Off kytkimen off asentoon ja takaisin on asentoon. Sulje takakansi ja kytke tämän jälkeen virtajohto takaisin.

Laitteen tekniset tiedot

Alusta

OpenWRT

Linux 2.6 BSP Ready

Prosessori ja muisti

SoC MT7621S(MIPS 800MHz)

NAND Flash: 256MB

DDR3: 256MB

Verkko

1 WAN Port 1(10/100/1000Mbps)

WiFi: IEEE 802.11b/g/n and 802.11a/n/ac

ZigBee: Built-in ZigBee on Board

Z-Wave: Built-in Z-Wave Module on Board

Bluetooth LE: Built-in Bluetooth LE Module on Board  4.0+(Not active)

Built in 3G Cellular Module

Liittimet

1 DC Power Jack

1 RJ-45 Connector

1 External USB 2.0 Connector

Virtalähde

Input: 100-240VAC, 50-60Hz

Output: 12VDC, 2A max.

Standardit

FCC, CE

Mitat

126.7mm x 195.6mm x 34.3mm