Monianturi

Fibaron monianturi on pieni ja huomaamaton. Se havaitsee liikkeen passiivisella infrapuna-anturilla, mittaa ympäristön lämpötilaa sekä valonvoimakkuutta.

Käyttöönotto
Monianturin asennus tehdään valitsemalla Lounea Älykoti -puhelinsovelluksen valikosta Laitteet, napsauttamalla Asenna uusi… -kohtaa ja valitsemalla Monianturi.

Laitteen poistaminen
Kun laite on asennettu, se voidaan poistaa valitsemalla oikea anturi Laitteet-kohdan luettelosta, valitsemalla Poista ja noudattamalla ohjeita.

Laitteen avaaminen
Avaa monianturi vääntämällä sen taka- ja etuosaa. Kokoa se varmistaen, että kaksi pientä harmaata pistettä ovat kohdakkoin edessä ja takana.

Laitteen resetointi
Jos laite ei vastaa tai Lounea Oiva -pääte ei enää ole saatavilla, laitteen tehdasasetukset voidaan palauttaa seuraavalla tavalla:

1. Avaa anturi
  2. Pidä painiketta pohjassa (15–20 sekunnin ajan)
  3. Valo alkaa vaihtaa väriä. Vapauta painike, kun valo muuttuu keltaiseksi
  4. Hyväksy tehdasasetusten palautus painamalla painiketta kerran nopeasti
  5. Muutaman sekunnin kuluttua laite vahvistaa tehdasasetusten palautuksen vilkuttamalla punaista valoa

Laitteen tekniset tiedot

Virtalähde: CR123A paristo, 3.0V DC
Suositeltu asennuskorkeus: 2.4 m
Valoisuuden mittausväli: 0 – 32000 lux
Käyttölämpötila: 0°C - 40°C
Mitattavan lämpötilan väli: -20°C - 100°C
Lämpötilan mittaustarkkuus: 0.5°C (0 – 40°C välillä)
Noudattaa EU direktiivejä: RED 2014/53/EU
RoHS 2011/65/EU
Radio: Z-Wave
Z-Wave+ (ohjelmisto 3.2 tai uudempi)
Radiotaajuus: 868.4 tai 869.8 MHz EU;
908.4 tai 916.0 MHz US;
921.4 tai 919.8 MHz ANZ;
869.0 MHz RU;
Kantama: jopa 50 m ulkona
jopa 30 m sisällä
jopa 40 m sisällä (ohjelmisto 3.2 tai uudempi)
(maasto ja rakenteet vaikuttavat kantamaan)